buy

buy

  • ۰
  • ۰

بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیگی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میگروبی گوشت 17ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 17

بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میکروبی گوشت

خلاصه

میکروارگانیسمها یکی از عوامل کاهش دهنده مدت زمان نگهداری محصولات غذایی هستند . از آنجایی که پوششهای پلاستیکی گوشتهای بسته بندی شده در حین حمل و نقل و نگهداری دچار آسیب دیدگی می شوند و این آسیب و پارگی پوششها موجب افزایش آلودگی می گردد . ضروری به نظر می رسد برای بررسی میزان تاثیر پوششها در جلوگیری از افزایش بار میکروبی ، مقدار بار میکروبی در لاشه های گوشت دارای پوشش سالم و آسیب دیده تمهیداتی برای جلوگیری از آسیب دیدن و پارگی پوششها به عمل آید . این مسئله در لجستیک نیروهای نظامی ، بسیار حائز اهمیت است . در این بررسی تعداد 45 لاشه منجمد گاو مورد آزمایش قرار گرفت و معدل بار میکروبی نمونه های دارای پوشش سالم و لاشه های با پوشش آسیب دیده مقایسه گردید .

در پایان این نتیجه بدست آمد که اگر پوششها بر اثر حمل و نقل و یا سهل انگاری کارکنان سردخانه و عوامل دیگر دچار آسیب و پارگی شوند ، میزان آلودگی گوشت افزایش یافته و نهایتاً عمر انبار مانی آنها کاهش پیدا می کند . پس از آزمون میکروبی مشخص گردید که این افزایش بار میکروبی در بعضی از نمونه های با پوشش آسیب دیده در محدوده حدمجاز بوده . بنابراین باید تدابیر و روشهایی در حمل و نقل و نگهداری این گونه محصولات اتخاذ شود تا از آلودگی بیش از حد مجاز آنها جلوگیری شود .

واژه های کلیدی : بار میکروبی ، لاشه های گوشت منجمد ، انبار مانی .

مقدمه

با توجه به افزایش جمعیت جهان و افزایش سطح تمکن در اکثر کشورها و تغییر شرایط زندگی ، مصرف گوشت و فرآورده های ان روز به روز به افزایش است . اگر مسائل بهداشتی در تهیه این فرآورده ها کنترل نشود ، روزانه مقادیر زیادی غذای آلوده به میکروب و متابولیت حاصل از فعالیت آنها بوسیله انسان بلعیده خواهد شد و یا مقادیر زیادی مواد غذایی که با قیمت بالا و زحمت بسیار بدست آمده است ، فاسد شده و دور ریخته خواهد شد .عدم انتخاب صحیح روش کار ، در صنعت موادغذایی ، گاهی صدمات انسانی و اقتصادی جبران ناپذیری به وجود می آورد که چاره جویی بعد از خسارت ممکن است برای آینده از صدمات جلوگیری کند ، ولی گذشته را جبران نخواهد کرد . بنابراین با این بینش ، یکی از مشکلاتی که در صنعت نگهداری و حمل و نقل گوشت منجمد گاو به دلیل سنگینی وزن لاشه ها پیش می آید ، یعنی پاره شدن پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت و آلودگی ثانویه آن مورد بررسی قرار گرفت . در این بررسی آزمایشهای ذیل صورت گرفت :

1- تاثیر پوشش پلاستیکی و آسیب دیدگی آن بر کیفیت میکروبی لاشه های گوشت .

2- بررسی میزان آلودگی لاشه های گوشت منجمد ( وارداتی ) به باکتری .

3- بررسی میزان آلودگی لاشه ها به میکروب کلیفرم .

این بررسی میزان به دنبال این مسئله بود که اگر آسیب دیدن پوششها تاثیر جدی بر بار میکروبی لاشه ها دارد ، باید در پی تمهیداتی بود که از پاره شدن پوششها در حین حمل و نقل جلوگیری شود .

تاریخچه و کلیات بحث

تا اوایل سال 1800 موادغذایی معمولاً بطور تازه مورد استفاده قرار می گرفت و برای نگهداری موادغذایی فقط روشهای نمک سود کردن ، خشک کردن و دود دادن معمول بود . استفاده از روش انجماد در مواد غذایی از اواسط قرن نوزدهم آغاز شد و انگلستان از اولین کشورهایی بود که از این پدیده برای نگهداری موادغذایی استفاده کرد . در اواخر قرن نوزدهم بتدریج انجماد برای نگهداری موادغذایی از نظر تجارتی اهمیت خاصی یافت. از سال 1908 تجارت موادغذایی بصورت منجمد در مناطق شمال غربی اقیانوس آرام متداول شد . برای اولین بار در سال 1930 حدود 250 تن میوه و سبزی با روش انجماد سریع که بوسیله تجهیزات ساخته شده توسط کلارنس بردسی ( Clarence Birdscye ) ساخته بود ، منجمد و وارد بازار شد . در سال 1954 هزاران واحد صنعتی تولید کننده مواد غذایی منجمد ، تکامل خاصی یافت و در حال حاضر مهمترین و قابل اعتماد ترین نحوه نگهداری موادغذایی از نظر حفظ بیشتر عوامل حیاتی مفید به شمار می رود . در کنار این پیشرفت ، بررسی و تحقیقات مختلفی در باره کیفیت تغذیه ای ، میکروبی و ... غذاهای منجمد شروع گردید . از موارد تحقیقاتی مهمی که در مورد گوشت منجمد به میزان زیادی مورد توجه بوده و بوسیله محققین مورد بررسی قرار گرفته است ، تاثیر فعالیت میکرو ارگانیسم در کیفیت گوشت منجمد است .

بطور خلاصه می توان اثر انجماد بر روی میکروارگانیسم را این گونه خلاصه کرد :

الف) بلافاصله بعد از انجماد تعدادی از میکروارگانیسم از بین می روند .

ب) نسبت سلولهایی که بلافاصله پس از انجماد زنده می مانند ، به سرعت انجماد بستگی ندارد .

ج ) سلولهایی که بلافاصله پس از انجماد زنده می مانند ، چنانچه در حالت انجماد نگهداری شوند ، به تدریج از بین می روند .

د) کاهش تعداد سلولهای میکروبی در درجه حرارت کمی پایین تر از انجماد مخصوصآً 2- درجه سانتیگراد معمول نسبتاً سریع است . مقاومت باکتریهای مختلف نسبت به انجماد فرق می کند ، مثلاً مقاومت سالمونلا ( Salmonella ) کمتر از استافیلوکوک اورئوس ( Staphylococcus Aureus ) و سلولهای رشته ای کلستریدیوم ( Clostridium ) است . در صورتیکه درجه حرارت پایین اثری بر روی هاگها و سمومغذایی ندارد .

5- انجماد وسیله ای برای از بین بردن .میکروارگانیسمهای غذایی نیست ، بلکه روشی برای نگهداری ساده ماده غذایی است . از بین رفتن میکروارگانیسمهایدر حالت انجماد به سوش میکروارگانیسم ، نوع انجماد ماهیت و ترکیب غذا ، طول مدت ذخیره کردن در سردخانه و دمای انجماد با برودت حدود 20- درجه سانتیگراد کمتر از دمای انجماد با برودت حدود 10- سانتیگراد برای میکروارگانیسمهای مضر است . مثلاً تعداد میکروارگانیسم که در دمای 4- درجه سانتیگراد کشته شوند ، بیش از تعدادی است









سایر محصولات :
بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیگی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میگروبی گوشت 17ص

بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش...

مقاله . آلاینده‌های هوا

مقاله . آلاینده‌های...

دانلود کارآموزی در تعمیر گاه مجاز خودرو..

دانلود کارآموزی در تعمیر گاه مجاز...

بررسی میزان آشنایی اعضاء هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با مهارتهای کامپیوتری

بررسی میزان آشنایی اعضاء...

مقاله . آشنایی با مهندس مخابرات

مقاله . آشنایی با مهندس مخابرات...

بررسی الگوی سنی ازدواج در ایران

بررسی الگوی سنی ازدواج...

مقاله . آشنایی با نظریه معروف دکتر حسابی

مقاله . آشنایی با نظریه معروف...

دانلود کارآموزی مکانیک شرکت پیشتاز قطعه سناباد مشهد، بررسی سیستم تهویه مطبوع ساختمان..

دانلود کارآموزی مکانیک شرکت پیشتاز...

بررسی اختلالات گفتاری دانش آموزان ابتدایی

بررسی اختلالات گفتاری دانش آموزان ابتدایی...

مقاله . آشنایی با خط و نقطه و کاربرد آنها در گرافیک

مقاله . آشنایی با خط و...

برداشت اقتصاد نهادگرا و مطالعه اقتصاد اسلامی 16ص

برداشت اقتصاد نهادگرا و...

مقاله . آسیب های گلوگاه انار

مقاله . آسیب های گلوگاه انار...

باکتری

باکتری...

دانلود کارآموزی کاردانی عمران شرکت چکاد افزار گلستان ..

دانلود کارآموزی کاردانی...

مقاله . آسیب های ورزشی

مقاله . آسیب های ورزشی...

بامیه 10ص

بامیه 10ص...

مقاله . آداب سخن گفتن پیامبر اعظم

مقاله . آداب سخن گفتن پیامبر...

باکتری تاژکها

باکتری تاژکها...

مقاله . آجرها و بلوکها

مقاله . آجرها و بلوکها...

دانلود گزارش کار آموزی برق – الکترونیک پتروشیمی شهید تندگویان ..

دانلود گزارش کار آموزی برق –...

بافر

بافر...

مقاله . آثار فعالیت‌های انسانی در امر بیابان‌زائی

مقاله . آثار فعالیت‌های انسانی در...

بافت شناسی در گیاهان

بافت شناسی در...

مقاله . آب

مقاله . آب...

دانلود کارآموزی عمران،در مورد تصفیه خانه ،اداره آب و فاضلاب شهرستان بهشهر..

دانلود کارآموزی عمران،در مورد تصفیه خانه...

مقاله . آداب وضو گرفتن

مقاله . آداب وضو گرفتن...

بافت شناسی در گیاهان 22 ص

بافت شناسی در گیاهان...

مقاله . پی ال سی چیست

مقاله . پی ال سی چیست...

بافت دان و عملکرد مرغ گوشتی

بافت دان و...

مقاله . پستانداران

مقاله . پستانداران...

دانلود فلسفه TPM از تئوری تا اجرا..

دانلود فلسفه TPM از تئوری تا اجرا.....

بازیافت پلاستیک 10ص

بازیافت پلاستیک 10ص...

مقاله . اثر گرما بر حالت مواد

مقاله . اثر...

بازیافت پلاستیک از نمکی

بازیافت پلاستیک از نمکی...

مقاله . آداب و فرهنگ ایرانیان

مقاله . آداب و فرهنگ...

مقاله . آنزیم کاتالاز

مقاله . آنزیم کاتالاز...

بازو پایان

بازو پایان...

دانلود کارآموزی مؤسسه آفات و بیماری های گیاهی، بخش علفهای هرز..

دانلود کارآموزی مؤسسه آفات...

مقاله . پروین دولت آبادی

مقاله . پروین دولت آبادی...

بازاریابی گوشت طیور

بازاریابی گوشت طیور...

مقاله . آهن ربا

مقاله . آهن...

بازار خودرو

بازار خودرو...

دانلود گزارش کارآموزی معماری اجرای سقف ساختمان های بتنی..

دانلود گزارش کارآموزی معماری اجرای سقف ساختمان...

مقاله . پوکی استخوان

مقاله . پوکی استخوان...

باران 30ص

باران 30ص...

مقاله . اثر گل بابونه در درمان بیماریها

مقاله . اثر...

مقاله . اتوکردن

مقاله . اتوکردن...

ایین دادرسی کیفری 1 73ص

ایین دادرسی کیفری 1 ...

دانلود گزارش کار آموزی، صنایع پتروشیمی، پتروشیمی رازی، تصفیه گاز و گوگردسازی..

دانلود گزارش کار آموزی، صنایع پتروشیمی، پتروشیمی...

مقاله . پیدایش جهان

مقاله . پیدایش جهان...

گزارش کارورزی در محل احداث پارک ناز 14 ص
گزارش کاراموزی ترانسفور ماتور قدرت گازی GIS ایمنی درانتقال 51 ص
گزارش کارآموزی دادگاه عمومی 218 ص
گزارش کارآموزی گزارش کارآموزی شرکت داروسازی ثامن 71 ص
گزارش کارآموزی کامپیوتراداره فن آوری و اطلاعات راه آهن خراسان 16 ص
گزارش کار طراحی مدار چاپی (طرز کار با نرم افزار PROTEL 99 SE) 37 ص
گزارش کاراموزی ترانسفور ماتور قدرت گازی GIS ایمنی درانتقال 51 ص
گزارش کارآموزی دادگاه عمومی 218 ص
گزارش کارآموزی گزارش کارآموزی شرکت داروسازی ثامن 71 ص
خشک کردن 26ص
گزارش کارورزی در محل احداث پارک ناز 14 ص
گزارش کاراموزی ترانسفور ماتور قدرت گازی GIS ایمنی درانتقال 51 ص

کلمات کلیدی :های گوشت منجمد رای نگهداری موادغذایی مورد ررسی قرار میزان لودگی لاشه پوشش پلاستیکی لاشه ررسی میزان لودگی ررسی میزان اثیر گوشت منجمد لاشه های های گوشت منجمد گاو ررسی میزان رای نگهداری نگهداری موادغذایی مواد ذایی پوشش پلاستیکی نجماد منجمد میکروبی نگهداری فزایش میزان موادغذایی
  • ۹۶/۰۷/۲۸
  • مجید ایرانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی